Home » Nieuws » Alle zes hengsten aangewezen

Alle zes hengsten aangewezen

Gepubliceerd op 5 februari 2020 om 10:22

Alle zes hengsten die we voorgesteld hebben in de tweede bezichtiging zijn aangewezen voor het KWPN-verrichtingsonderzoek. Een mooi resultaat waar we bijzonder blij mee zijn.
Ibolensky liet wederom een uitstekende indruk achter. Zijn beide door ons voor Nico Wouters van den Oudenweijer klaargemaakte zonen Collin Z (m. Calvaro x Berlin) en Mix P (m.Heartbreaker x Silvano) lieten zich bij het vrij springen met veel reflexen en vermogen zien. Mix P is gefokt door Carel Peelen uit Renkum.
Amaretto Red Wine (foto boven, Aganix du Seigneur x Clearway), die we samen met Bart Blauwgeers in bezit hebben, werd door de commissie geroemd om zijn atletisch vermogen en zijn interessante afstamming. Zelf zijn we heel gecharmeerd van zijn goede model en zijn uitstraling. Amaretto is in Polen gefokt door Malgorzata Siergiej.

Op stal bij zijn mede-eigenaar Jacques Maree is McDreamy op de keuring voorbereid. Na zijn goedkeuring in Oldenburg mag de zoon van Dream Boy uit de merrie B.U. Carla zich in de verrichting gaan bewijzen. De commissie loofde zijn goede stap, zijn lichtvoetige bewegingen en zijn gedragen galop.
Voor Theo Driessen waren we succesvol met zijn hengsten Serfaus (lees zijn pagina) en de Toto jr-zoon Malo (foto onder, m.Ivana Daula GR ster van Desperado x Don Primaire).

We willen alle fokkers en eigenaren feliciteren met deze mooie successen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.