Home » Nieuws » Goed begin in de KWPN Hengstencompetitie

Goed begin in de KWPN Hengstencompetitie

Gepubliceerd op 14 november 2019 om 22:49

Onze hengsten zijn de KWPN Hengstencompetitie goed begonnen. In de eerste wedstrijd van het seizoen in Kronenberg zette Imposantos de klasse Z/ZZ naar zijn hand. Met 89 punten won de favoriet de rubriek. Met een 8,5 voor zijn galop en verder louter negens was de eerste overwinning van dit winterseizoen een feit.
Bij de vijfjarigen in de klasse M reed Bart Veeze Jerveaux naar een mooie score van 83 punten in deze rubriek, waarin de concurrentie groot is. Jerveaux liet zien zich heel goed ontwikkeld te hebben.
In de sterke rubriek vierjarigen maakte Kyton (foto) met Bart Veeze een hele goede indruk bij de juryleden. De sterke vos, die zich in april op onze show ook al heel goed liet zien, eindigde op een mooie vijfde plaats met 85 punten.

Ook in De Peelbergen liet Ibolenksy alle hindernisbalken onberoerd, zowel in het basisparcours als in de barrage waarin zijn amazone Miranda Harrington koos voor een safe rondje.
Marco reed Jargon naar een mooi dubbel foutloos resultaat in de klasse M. Iniësta sprong goed, maar kreeg een foutje in de dubbelsprong.

De hengstencompetitie gaat verder op 25 november in Vragender (springen), 11 december Ermelo (dressuur) en op 28 december in Zuidbroek (dressuur en springen).


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.