Home » Nieuws » Goede zomer voor Glock’s Dream Boy

Goede zomer voor Glock’s Dream Boy

Gepubliceerd op 30 augustus 2019 om 13:33

Voor Glock’s Dream Boy N.O.P. was het Europees Kampioenschap in Rotterdam het sportieve hoogtepunt van het seizoen. Na de winst in de Nations Cup met het team in Geesteren in juni ging Dream Boy volop in training voor het EK. Het resultaat mocht er zijn. Met het team veroverden Hans Peter Minderhoud en Glock’s Dream Boy, tijdens hun derde internationale kampioenschap binnen een jaar, Europees zilver met het team. Individueel eindigden ze op de negende plaats met een mooi percentage van 81.564.

In de Pavo Cup en op WK voor Jonge Dressuurpaarden maakten de nakomelingen van Dream Boy veel reclame voor hun vader. Achter haar stalgenoot Imposantos eindigde de merrie Imagine (mv.Jackson) met Bart Veeze op de tweede plaats in de Pavo Cup voor zesjarigen. Enkele weken eerder op het WK in Ermelo was er voor Imagine een mooie 14e plaats in de finale.

Johnny Be Goode (Dream Boy x Tiede) behaalde met Emmelie Scholtens een mooie zevende plaats in Ermelo bij het WK voor vijfjarigen. In de Pavo Cup eindigden ze op de tweede plaats.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.