Home » Nieuws » Governor-dochters overtuigen in de IBOP

Governor-dochters overtuigen in de IBOP

Gepubliceerd op 27 mei 2019 om 13:58

Met twee goed scorende dochters maakte Governor goede reclame bij de IBOP in Berlicum. De vierjarige Kyamanda (uit Emanda elite van Johnson, fokker Gebr. Derks) van J.M. van ’t Goor uit Sint Anthonis slaagde met een mooi puntentotaal van 84. Ze kreeg een 8 voor de galop en 8,5-en voor alle andere onderdelen.

“Deze merrie viel echt op met haar geweldige houding en balans. Ze laat zich heel fijn bewerken en werd mooi naturel voorgesteld. Ze stapt met veel ruimte, tact en souplesse. In draf valt haar goede techniek op en kan ze al goed schakelen in het lichaam. De galop is eveneens goed gedragen. Kortom een opvallend paard!”, licht inspecteur Toine Hoefs toe. Kyamanda werd daardoor direct elite.

De Governor-dochter Khedira Electra (uit Elektra van de Kwaplas elite  van Sandro Hit, fok. M.J. ten Holter uit Dordrecht) van A.J.A. van der Veeken uit Oude-Tonge verdiende 81 punten, inclusief 8,5-en voor stap, draf en souplesse. Zij werd aansluitend ster verklaard met 75 punten voor exterieur. “Deze Governor-dochter heeft een mooie, zuivere stap en draf met heel veel expressie, lichtvoetigheid en schakelvermogen. In galop zou ze het voorbeen nog iets meer vanuit de schouder kunnen gebruiken, en ze liet zich in de verrichting fijn bewerken.” Khedira Electra kwam uit op 81 punten.

Bron: KWPN


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.