Home » Nieuws » Glock’s Dream Boy geplaatst voor de Wereldbekerfinale

Glock’s Dream Boy geplaatst voor de Wereldbekerfinale

Gepubliceerd op 19 maart 2019 om 11:40

Na zijn geweldige vierde plaats in de Wereldbekerwedstrijd van Indoor Brabant – The Dutch Masters heeft Glock’s Dream Boy zich met gemak geplaatst voor de FEI Wereldbekerfinale in Gothenburg. In de Brabanthallen in Den Bosch eindigde Hans Peter Minderhoud met onze trots op de vijfde plaats in de Grand Prix en op de vierde plaats in de Kür op Muziek. Na onder meer de derde plaats in London en de winst in Mechelen eindigden Dream Boy en Hans Peter op de zesde plaats in de eindstand van de Westeuropese League. Dream Boy en Hans Peter is de enige Nederlandse combinatie die deelneemt aan de finale.

Hans Peter Minderhoud was tevreden over zijn verrichtingen in Den Bosch. “GLOCK’s Dream Boy is nog jong en ik ben heel blij met hoe hij ging. Op het voorterrein verspilt hij nog net teveel energie aan de dingen om hem heen. Vooral in het begin van de proef had ik daar wat last van. In de galop was hij weer helemaal terug voor mijn gevoel.” (bron: KNHS)

In 2016 won Hans Peter Minderhoud de wereldbekerfinale in Gothenburg met zijn toenmalige topper Glock’s Flirt. Als we de combinaties die zich geplaatst hebben voor de finale onder loep nemen, hopen we op een plaats bij de top 10 voor Dream Boy en Hans Peter. De finale is van 4 tot en met 7 april.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.