Home » Nieuws » Succesvolle KWPN-hengstenkeuring 2019

Succesvolle KWPN-hengstenkeuring 2019

Gepubliceerd op 5 februari 2019 om 22:27

We kijken terug op een bijzonder geslaagde KWPN-Hengstenkeuring. Onze reeds in Oldenburg goedgekeurde First Date (Fürstenball x Dancier) maakte indruk in de tweede en derde bezichtiging en werd aangewezen voor het verrichtingsonderzoek.

Governor won op vrijdagavond op overtuigende wijze de VHO Trofee en maakte met zijn tweede jaargang wederom indruk als vererver. Drie zonen werden aangewezen voor het verrichtingsonderzoek, waaronder de door ons op de keuring voorbereidde Lloyd (mv.Charmeur) van Berlinde Middelbrink en Jeroen Hendriks. Lugano (Governor x Johnson) eindigde in de kampioenskeuring op de vijfde plaats.

Imposantos won voor het tweede jaar op rij de Anemone KWPN Hengstencompetitie met superscores in de finale en een fantastisch commentaar van de juryleden.

Ibolensky sloot de Blom KWPN Hengstencompetitie af met een hele mooie derde plaats in de klasse M zonder een springfout te maken in de gehele competitie.

In de presentatie van de nieuwe jaargang maakte Kevin (foto) onder Jeanine Nieuwenhuis veel indruk met zijn fraaie houding en goede achterbeengebruik. Ook Kilian en Bart Veeze overtuigden voor de volle tribunes van de Brabanthallen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.