Home » Nieuws » Dream Boy debuteert met winst in de Zware Tour

Dream Boy debuteert met winst in de Zware Tour

Gepubliceerd op 29 oktober 2017 om 16:55

Dream Boy debuteert met winst in de Zware Tour


Dream Boy heeft met Hans Peter Minderhoud bij zijn debuut in de Zware tour gewonnen met een prachtige score van 74.67 procent in de Intermediaire II. De laatste wedstrijd van Hans Peter en Glock’s Dream Boy was het NK vorig jaar zomer, waar het duo de zilveren medaille won in de Lichte Tour. “Het kost een beetje tijd om de overstap te maken en Dream Boy heeft een druk dekseizoen achter de rug”, legt Minderhoud uit die de zwarte hengst onlangs als trainingspaard meenam naar de meerdaagse Subtopwedstrijd in Nieuw en St. Joosland.
“Hoewel we geen fouten hadden kunnen we het proeftechnisch nog wel een beetje perfectioneren. Dream Boy bleef in de proef goed geconcentreerd en hij wil het ook voor je doen. Hij kan super piafferen en heeft écht veel talent.”
“Eigenlijk had ik gelijk de Grand Prix in gedachten. Maar omdat onze laatste wedstrijd het best lang geleden was hebben we nu toch maar een keer Inter II gestart. Die proef is toch net iets makkelijker door te rijden. Volgende keer gaan we zeker Grand Prix”, vertelt Minderhoud enthousiast over zijn planning


«   »