Home » Hengsten » Dressuurhengsten » McDreamy TS

McDreamy TS

Zwart
1.67m
Goedgekeurd: Oldenburg, Aangewezen KWPN, KWPN-deklicentie 2020

* gefokt uit de bekende Karla-stam
* charmante hengst met veel elasticiteit
* zoon topper GLOCK’s Dream Boy N.O.P.
* sterke verervers in de moederlijn

McDreamy TS is de twaalfde goedgekeurde zoon van onze wereldtopper GLOCK’s Dream Boy N.O.P. Op de Hengstenkeuring van het Oldenburger Verband in Vechta verdiende McDreamy TS zijn goedkeuring met zijn gedragen manier van bewegen.

“Een hengst met een mooi front, een goed dressuurmodel, die goed kan stappen, een lichtvoetige manier van bewegen heeft en een galop met veel balans en schakelvermogen”, oordeelde de KWPN Hengstenkeuringscommissie bij zijn aanwijzing voor het verrichtingsonderzoek in Den Bosch.

Moedersvader Fürst Heinrich is in Oldenburg één van de meest voorstaande verervers. Zijn afstamming met Florestan I en Donnerhall sluit heel mooi aan op dat van Vivaldi en Ferro in Dream Boy’s pedigree. De merrie B.U. Carla kwam zelf in de klasse Z2 dressuur uit. Haar moeder U. Carla is een dochter de preferente Grand Prix-hengst Gribaldi, zonder twijfel de meest invloedrijke Trakehner in de Nederlandse fokkerij.
U Carla is de halfzus van het internationale Lichte Tour paard Sir Carlos (v.Welt Hit II) en nog vier half broers en zussen op Z-niveau in de sport.
Deze bekende Karla-stam vindt zijn oorsprong in Oldenburg en is bekend om de vele toppaarden die er uit zijn voortgekomen.

Het dekgeld van McDreamy TS is € 900,-