Home » Hengsten » Dressuurhengsten » I'm Perfect STH

I'm Perfect STH

• Donkerbruin
• 1.68m
• 15-5-2013
• Goedgekeurd KWPN

* Een 9 en vijf keer een 8,5 in zijn verrichtingsbalk
* Vier Grand Prix-hengsten op rij in zijn pedigree
* Vader Blue Hors Zack is een topverver
* Interessante Oldenburger moederlijn

I’m Perfect STH slaagde met 83,5 punten voor het verrichtingsonderzoek met een 9 voor de ‘rijdbaarheid en bewerkbaarheid’. Zijn stap, galop, souplesse, houding & balans en aanleg als dressuurpaard werden met een 8,5 gewaardeerd. In het verrichtingsrapport staat: De galop is bergop, lichtvoetig met veel ruimte en veel tot zeer veel gedragenheid. I’m Perfect STH beweegt met een goed achterbeengebruik, veel tot zeer veel souplesse, zelfhouding en balans. De hengst heeft veel aanleg tot sluiten. Als dressuurpaard heeft I’m Perfect STH veel tot zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel.

Zijn aanleg en goede model, maar zeker ook zijn afstamming maken I’Perfect STH de perfecte match voor uw merrie.

Zijn vader Blue Hors Zack is succesvol op het hoogste niveau en won afgelopen jaar de Grand Prix en de Kur op Muziek op het CDI3* van Darmstadt en was derde in de Wereldbekerkwalificatie in Salzburg en vierde in Herning. Nog meer indruk maakt Zack in de fokkerij met al 30 goedgekeurde zonen, waarvan Zonik en Sezuan de bekendste zijn. Zijn eerste kinderen komen al uit op het hoogste niveau. Blue Hors Zack schaart zich al bij de Europese topververs.

I’m Perfect’s moeder, Staatspremiemerrie Diana II, werd in Oldenburg ontdekt en gekocht door zijn fokker en eigenaar familie Nekeman. Ze is niet alleen bijzonder interessant gefokt, ze onderscheidt zich in de fokkerij met een elite-dochter, een aangewezen zoon en I’m Perfect als goedgekeurde hengst. Haar vader Fidertanz kwam uit in de Grand Prix, net als grootvader Rubin Royal en overgrootvader Don Schufro. Beide laatstgenoemden staan in het rijtje van absolute topverervers in de rankings van de WBFSH en van Horsetelex.

Het dekgeld van I'm Perfect STH is € 950,-